Disneyland® Paris viert zijn 30ste verjaardag!

Disneyland® Paris viert zijn 30ste verjaardag!

Deel dit artikel

Al 30 jaar verwelkomt Disneyland® Paris dromers van alle leeftijden van over de hele wereld...
 
Disneyland® Paris viert zijn 30ste verjaardag! Bij deze gelegenheid zullen ze alles doen om sterren in je ogen te krijgen. Kom en vier mee met wat nog maar het begin is van een waanzinnig avontuur.

 
Beleef de magie met Mickey en zijn vrienden tijdens de parade “Dream and shine brighter”  die speciaal voor deze gelegenheid opnieuw is samengesteld. Kom bij zonsondergang het Kasteel van Doornroosje zien oplichten en schitteren met duizend kleuren tijdens de nieuwe Disney D-light en Disney’s Illuminations®. Deze unieke show met lasers, projectie en vuurwerk is terug en bevat Disney, Pixar, MARVEL en Star Wars™ werelden om de hele familie te laten dromen.
 
Droom groter, lach luider en harder in Disneyland® Paris.
En vergeet niet: de magie is nog maar net begonnen!
 

Disney®Hotels

Laat de magie extra lang duren met een verblijf in een Disney Hotel. Wij zetten graag enkele voordelen op een rijtje:
  • MEER TIJD IN DE DISNEY® PARKEN
In enkele minuten wandel je naar de Disney® Parken, of je maakt gebruik van de gratis shuttlebus. Profiteer van Extra Magic Time, want jij mag de Disney Parken al vóór de officiële openingstijden in!
  • DE MAGIE GAAT VERDER
Elk Disney® Hotel biedt je een unieke stijl met een Amerikaans thema en de magische sfeer van een Disney verhaal. Bovendien kun je alleen in deze hotels elke ochtend Disney Figuren ontmoeten. En maak jezelf de maaltijden gemakkelijk met onze Vol- en Halfpension opties.
  • MEER PLEZIER
Dankzij de zwembaden, fitnessruimtes, spa’s, kinderspeelruimtes en nog veel meer, vermaak je je ook prima als je even niet in de Disney Parken bent.
  • MEER SERVICES
Bij je hotel en op het parkeerterrein van de Disney Parken kun je gratis parkeren. Als je in een boetiek Disney souvenirs koopt, kun je ze laten afleveren bij je Disney Hotel. Verwen jezelf met een koninklijk verblijf met exclusieve voordelen in een Suite of Club kamer.
 

Boek met een gerust hart

Onze huidige boekingsvoorwaarden bieden meer flexibiliteit dan ooit tevoren! Als reisagenten staan wij bovendien in rechtstreekse verbinding met Disneyland Paris zelf. Wij zijn dus altijd als eerste op de hoogte van nieuwigheden. Door onze jaren ervaring kennen wij ook de tips en tricks om het meeste te halen uit elke verblijf. Contacteer ons dus zeker om je verblijf te bespreken. We helpen je graag!


©Disney
 
Véronique helpt je graag verder
Véronique helpt je graag verder

Véronique helpt je graag verder

Selectair De Beer Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

STATIESTRAAT 11 111
2070 ZWIJNDRECHT